Managed hosting door True

2e2 stopt met Service-Now.com

 

2e2 Consulting staakt per 1 augustus de succesvolle verkoop van Service-now.com licenties via 12Solve. Reden hiervoor is dat uitsluitend licentieverkoop niet meer past in het brede portfolio van de onderneming.

Service-now.com levert On Demand IT Service Management en is SaaS-aanbieder op dit gebied. Directeur Eugene Wolf van 2e2 Consulting zegt over de verkoopstop: "Service-now.com is beslist een goede oplossing die onze onderneming veel heeft gebracht, maar als 2e2 Consulting zijn we inmiddels veel meer dan alleen een reseller voor Service Management producten. Wij geven advies, verzorgen turnkey implementaties en doen het beheer voor onze klanten. Dat sluit aan op onze strategie die gericht is op toolonafhankelijk, integraal Service Management. En aan die onafhankelijkheid willen we niet tornen, want ook daarin schuilt ons succes. De activiteiten zullen worden overgenomen door Service Management-Plus, dat zich exclusief richt op de licentieverkoop van Service-now.com. Vanzelfsprekend blijven we bestaande klanten voorzien van advies en totaaloplossingen op het gebied van Service Management", aldus Wolf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2660419). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.