Managed hosting door True

Martinair besteedt ICT uit aan IBM en Getronics

 

Vanaf oktober verzorgen IBM en Getronics een groot deel van de ict van luchtvaartmaatschappij Martinair. Getronics doet de helpdesk en het ict-beheer en IBM buigt zich over bestaande en nieuwe applicaties.

Dienstverleners Getronics en IBM nemen een deel van de ict-organisatie van luchtvaartmaatschappij Martinair over. Daartoe tekenden de drie partijen een vijfjarig contract met een totale waarde van 23 miljoen euro, 17 miljoen voor Getronics en 6 miljoen voor IBM. De overeenkomst gaat in op 1 oktober 2008.

Getronics neemt de volledige helpdeskfunctie en het operationeel ict-beheer van Martinair op zich. Dat gebeurt zowel op afstand als op locatie bij de vliegmaatschappij. Bij de automatiseerder staan momenteel al mainframes van Martinair, vertelt accountmanager Gerard Annink. "De diensten worden uitgebreid, zodat alle serveromgevingen van de luchtvaartmaatschappij worden ondergebracht in ons datacenter."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2655759). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.