Managed hosting door True

Samenwerking HP en Alcatel

 

Alcatel en HP hebben aangekondigd te gaan samenwerken aan de ontwikkeling en het vermarkten van een scala geavanceerde, geïntegreerde IT- en communicatieoplossingen welke speciaal zijn gericht op het MKB.

Als onderdeel van de overeenkomst lanceren HP en Alcatel een nieuw Ready Office programma voor het MKB. Alcatel en HP werken samen telecommunicatie service providers uit de hele wereld om het MKB modulaire en turn-key IT- en communicatie oplossingen te bieden die beantwoorden aan hun productiviteitsbehoeften - van pc’s en servers, tot software, netwerk toegang, spraak-, data- en multimedia diensten. France Telecom is de eerste telecommunicatie service provider die deelneemt aan het initiatief van Alcatel en HP en is daarmee het eerste voorbeeld hoe service providers effectiever de enorme MKB-markt met diensten kunnen adresseren. Het MKB in Frankrijk krijgt door de deelname van France Telecom één enkel aanspreekpunt voor het volledige dienstenpakket gebaseerd op producten en diensten van Alcatel-HP en France Telecom.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2651). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.