Managed hosting door True

Logix Group opent Nederlandse dochteronderneming

 

Distributeur Logix opent een nieuwe Nederlandse dochteronderneming om dichter bij haar resellers en integrators te staan.

Met de opening van een nieuwe Nederlandse dochteronderneming in Oude Meer wenst Logix Group dichter bij haar nederlandse integrators en resellers aanwezig te zijn om hen oplossingen en diensten op maat aan te bieden.
Met als doelstelling een volledig aanbod te bieden van producten en oplossingen voor een e-business infrastructuur, concentreert Logix Nederland op dit moment haar activiteiten op Network & Security, IBM Printing en Linux.

Logix Nederland past het succesvolle business model van de Logix Group toe. De nieuwe Nederlandse vestiging heeft als doel om ten eerste een grote toegevoerde waarde op het aanbod van haar klanten te leveren, en ten tweede hun business te vergroten door hen aanvullende, flexibele en doeltreffende oplossingen aan te bieden die door persoonlijke sales, pre-sales en marketings-diensten worden ondersteund.

Volgens Edward Wijnen, Country Manager Nederland, biedt Logix resellers en integrators in Nederland een uniek business model met een hoge toegevoegde waarde. Niet alleen helpt Logix hen in het pre-sales traject middels vakkundig advies, maar helpt zij hen ook daadwerkelijk met het genereren van additionele business. Uitgekiende lead-generatie programma’s maken het voor de partners van Logix mogelijk om nieuwe technologieën aan te bieden aan hun bestaande klanten. 'In Nederland pretenderen veel distributeurs een toegevoegde waarde distributeur te zijn, maar er zijn er maar weinigen die dat ook echt waar kunnen maken. Logix hoopt de standaarden hiervoor te kunnen verhogen,' aldus Edward Wijnen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/263605). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.