Managed hosting door True

FalconStor breidt Nederlandse partners uit

 

FalconStor, leverancier van netwerk storage virtualisatie oplossingen voor disk en tape, is van plan meer resellers aan te trekken voor de Nederlandse markt. Daarvoor wordt nu een distributeur gezocht.

Dit zegt de Wim Brosens, Benelux sales territory manager van Falconstor, in gesprek met CRN Nederland. Bosens heeft eerder voor diverse IT-bedrijven gewerkt, zoals Systemat en StorageTek. Om meer slagracht in de Nederlandse markt te krijgen wil Brosens met meer Nederlandse resellers samenwerken. "We zijn daarom op zoek naar een distributeur, liefst die veel kennis heeft van storage. We werken geheel indirect. We denken meer resellers aan te kunnen treken omdat we een serieuze speler zijn met storage oplossingen voor de enterprise. Resellers kunnen goede zaken met ons doen, ze verdienen onder andere aan een marge, professionele diensten en installatie. We helpen hen nieuwe business te creëren."

FalconStor levert storage virtualisatie oplossingen voor disk en tape. Het bedrijf levert zowel software als aplliances. De open oplossingen werken onder andere op apparatuur van EMC, IBM en Sun.

FalconStor werkte eerder samen met distributeur Bell Micro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2626466). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.