Managed hosting door True

CommVault sluit partnership met Magirus

 

CommVault heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Magirus International.

Deze pan-Europese leverancier van IT-oplossingen gaat CommVault Simpana-software aanbieden als onderdeel van zijn storage- en datamanagementportfolio.

Door de samenwerking kan Magirus zijn partners een uitgebreider portfolio data- en informatiemanagementoplossingen aanbieden. Deze oplossingen vormen een aanvulling op zijn huidige aanbod storagesystemen en -diensten. Dit is waarom Magirus de CommVault Simpana-suite met Backup/Recovery-, Replication-, Archive-, Search- Resource Management-software gaat distribueren naar resellers in Groot-Brittannië, Duitsland, Italië, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland.

"Magirus heeft een uitstekende storageachtergrond en uitgebreide kennis van de IT-industrie. Deze criteria spraken ons aan tijdens de verkenning van mogelijke strategische partners", zegt Vince Blackall, Managing Director of Channels EMEA bij CommVault. "De vraag naar geavanceerde data- en informatiemanagementoplossingen in de EMEA-regio neemt toe. De uitgebreide expertise in accountmanagement en unieke marktbenadering van Magirus helpen onze gemeenschappelijke partners om zich te onderscheiden richting eindgebruikers."

Volgens de nieuwe overeenkomst zal Magirus de lokale marketing, productdistributie, reseller-accreditering, zakelijke dienstverlening en verschillende ondersteunende taken voor wat betreft CommVault-software voor zijn rekening nemen. De bedrijven gaan eveneens samenwerken om hun business development- en lead generation-mogelijkheden voor partners uit te breiden. Daarnaast krijgt Magirus toegang tot het kwalitatief sterke CommVault-netwerk voor technische ondersteuning en training.

"CommVault-oplossingen vormen een strategische aanvulling op ons storageportfolio. Daarbij profiteren onze resellers door de overeenkomst van een uitgebreidere keuze aan oplossingen", zegt Christian Magirus, Executive Vice-President en COO van Magirus. "De CommVault-softwaresuite levert partners en eindgebruikers aanzienlijke voordelen op. De oplossingen zijn namelijk uitermate gebruiksvriendelijk en maken een flexibele migratie mogelijk. Zo voorzien deze oplossingen in verschillende businessbehoeften."

Met dit partnership breidt CommVault zijn aanwezigheid in de Europese markt verder uit. Dit doet het bedrijf door te bouwen op bestaande OEM- en partnerovereenkomsten, waaronder die met Bull en Incentra Solutions.

Resellers die meer informatie over de overeenkomst willen, kunnen mailen naar commvault@magirus.com.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2626048). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.