Managed hosting door True

Onetrail.Net zet SeeBeyond in voor integratie

 

Op basis van SeeBeyond kunnen leveranciers, distributeurs en resellers kostenefficiënt zakendoen met hun partners via één verbinding met Onetrail.Net.

Onetrail.Net, de Nederlandse business-to-business exchange voor ICT- en kantoorartikelen, gaat het integratieplatform van SeeBeyond inzetten voor de aansluiting van leveranciers en resellers op de marktplaats. Op basis van SeeBeyond, leverancier van een open integratieplatform voor de ontwikkeling en inzet van composite applications, kunnen leveranciers, distributeurs en resellers kostenefficiënt zakendoen met hun partners via één verbinding met Onetrail.Net.


Onetrail.Net heeft na een grondige evaluatie van verschillende integratiearchitecturen voor eGate Integrator en eXpressway Integrator van SeeBeyond gekozen. Vooral de brede functionaliteit en flexibiliteit van de oplossingen gaven de doorslag. Onetrail.Net had naast de vertaling van het berichtenverkeer ook behoefte aan enterprise application integration, workflow, business process management, partnermanagement en beveiliging.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/262059). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.