Managed hosting door True

Alcadis traint partners met Ruckus

 

29 Mei was de trainingsruimte van Alcadis in De Meern ruim bezet met nieuwsgierige partners. De presentatie van Jeroen Lettinck (Pre-sales technicus) was helder over Ruckus; het is een doorbraak in wifi-land!

Naast Jeroen Lettinck gaf Eddie Felmer, Technical Director Ruckus, nog een kijkje in de keuken van toekomstige ontwikkelingen bij Ruckus. Zo komt de ondersteuning voor MESH eraan en de onvermijdelijke 11n standaard passeert de revue. Tevens zijn er ontwikkelingen voor outdoor units. Een reseller en enthousiaste gebruiker heeft enkele van zijn succesverhalen toegelicht. De projecten die hij al heeft opgepakt met Ruckus hebben geleid tot klanten die evenals de reseller verrast en zeer tevreden zijn over de performance van het netwerk.
De markt van wireless switching wordt gedomineerd door de grote partijen als Cisco, Alcatel-Lucent en Calubris. Deze partijen bieden kwalitatief zeer hoogstaande oplossingen met een zee aan mogelijkheden. Je kunt dan denken aan security,beheersbaarheid en diverse andere opties. Deze functionaliteiten zijn voor de gemiddelde MKB'er overkill. Daarnaast is er veel kennis nodig om het te implementeren en te onderhouden, deze kennis en ervaring is ook niet altijd aanwezig in de organisatie.
Ruckus heeft gekeken naar wat men in de markt belangrijk vindt en een zeer goede oplossing ontwikkeld. Deze voldoet aan vrijwel alle wensen en eisen van de resellers en gebruikers. De wireless switch, Zonedirector genoemd, wordt in het netwerk geplaatst en geconfigureerd. Accespoint worden aangesloten en men heeft het netwerk operationeel. De oplossing heeft een uitzonderlijke prijs/kwaliteits verhouding en een performance die de grote partijen lang niet altijd halen. Met meerdere gepatenteerde technische innovaties en een sterke R&D afdeling zal Ruckus de leemte opvullen. Deze leemte bevindt zich tussen de stand alone accespoint en de high end enterprise oplossing. Eenvoud, kracht en stabiliteit zijn de voornaamste kwaliteiten van het netwerk.
Deze feiten hebben ervoor gezorgd dat de partijen die aanwezig waren bij het seminar enthousiast en in veel gevallen met een Promo-pack de deur uit liepen. Het Promo-pack bevat een Zonedirector en vier accespoints (not for resale kit) welke zeer aantrekkelijk geprijsd is. De reeds ontvangen feedback is zeer positief.
Vanwege de grote opkomst en het succes zal dit seminar 24 juli a.s. en 25 september a.s. herhaald worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2597353). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.