Managed hosting door True

Getronics verkoopt werkplekdivisie VS

 

Getronics verkoopt de Noord-Amerikaanse werkplekactiviteiten aan CompuCom. De verkoop is onderdeel van een samenwerking met een van Amerika's grootste dienstverleners en uitbestedingspartners.

Getronics verkoopt zijn werkplekactiviteiten in de Verenigde Staten en Canada aan CompuCom, een van de grootste ict-dienstverleners en uitbestedingspartners in de VS. De divisie Workspace Management die Getronics verkoopt, behelst werkplekbeheer, applicatiebeheer en adviesdiensten. Daarnaast verkoopt de dienstverlener het Global Service Centre in Mexico.

De verkoop wordt voldaan in contanten en aandelen. Getronics, dat een deel van de aandelen behoudt, krijgt een minderheidsbelang in de nieuwe bedrijfscombinatie en neemt zitting in de raad van bestuur. CompuCom wordt door inlijving van de Getronics-divisie de op twee na grootste leverancier van werkplekbeheerdiensten in Noord-Amerika

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2596745). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.