Managed hosting door True

Arjan Oude Kotte leidt Microsoft partners en MKB

 

Arjan Oude Kotte (1968) is per 1 juli aanstaande benoemd tot directeur Small and Midmarket Solutions & Partners (SMS&P) bij Microsoft Nederland.

In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor de verkoop en marketing van Microsoft-oplossingen aan kleine en middelgrote ondernemingen. Daarnaast zal Oude Kotte plaatsnemen in het Managementteam. Hij volgt Eric Thijssen op, die verantwoordelijk wordt voor partners van Microsoft in West Europa.

Inmiddels werkt Oude Kotte zes jaar bij Microsoft. Het laatste jaar was hij verantwoordelijk voor Microsoft Business Solutions (MBS), daarvoor leidde hij de Business Group Server & Tools.

Oude Kotte: ‘De laatste jaren heeft SMS&P zich ontwikkeld tot een professionele en marktgerichte organisatie. Ik heb er zin in hierop te kunnen voortbouwen. Het uiteindelijke doel is om mensen en bedrijven succesvoller te laten zijn in wat ze doen. Dit geldt in de eerste plaats voor onze klanten, maar natuurlijk ook voor onze business partners en voor onze eigen werknemers.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2596560). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.