Managed hosting door True

Partnerevenement Scholten Awater goed bezocht

 

Het eerste Partnerevenement van reseller Scholten Awater in Rhenen is goed bezocht door allerlei kopstukken uit de Nederlandse ICT-vakhandel.

Op het eerste SA partnerevenement presenteerde Scholten Awater in Tante Loes in Rhenen als een van de grootste IT-resellers van Nederland zijn toekomstige koers en twee nieuwe SA go-to-market modellen, die de incrementele business van de vendoren aanzienlijk kunnen vergroten. Zo is het mkb een speerpunt van Scholten Awater. Daarnaast presenteerde Scholten Awater zijn nieuwe website. 

Na de presentatie was het tijd om de wedstrijd Nederland-Roemenie te kijken dat door Oranje met 2-0 werd gewonnen. Scholten Awater zorgde voor genoeg drank en lekker eten. Tevens kregen de aanwezigen een Oranje jasje en andere attributen.

Op het evenement was directie en hoger management van Scholten Awater's strategische vendoren, distributeurs en system integrators aanwezig. Dat waren kopstukken zoals Iwan Kuijpers (Copaco), Mark Cox (Ingram Micro), Erwin Berkhuysen (Tech Data), Jos Beernink (Samsung), Ton Serné (HP ProCurve), Jan Willem de Vries (Lenovo) en Pieter van Woerden (HP SPO).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2592031). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.