Managed hosting door True

Sims Recycling breidt asset recovery-activiteiten uit

 

Sims Recycling Solutions heeft haar asset recovery-activiteiten uitgebreid met de overname van Clearhouse Technology in Australië.

Met deze overname zet Sims een volgende stap in de uitbreiding van haar wereldwijde netwerk van bedrijven gericht op recycling en hergebruik van elektronische apparatuur.

Clearhouse Technology Pty Ltd (www.clearhouse.com.au) is specialist in inzameling, recycling, databeveiliging en hergebruik van IT-apparatuur voor overheden en B2B klanten. Het bedrijf is gevestigd in Melbourne en opgericht in 2003.

Graham Davy, CEO wereldwijd van Sims Recycling Solutions zegt: "We zijn verheugd dat we Clearhouse Technology mogen verwelkomen in ons bedrijf. De expertise van het managementteam en de infrastructuur van Clearhouse Technology, gecombineerd met de recente overnames in Groot-Brittannië van Life Cycle Services en RecommIT, biedt Sims een enorme mogelijkheid om te groeien in de APAC regio."

Tony Nestola en Glenn Reid, oprichters van Clearhouse Technology, zullen als consultant van Sims opereren en nauw samenwerken met Kumar Radhakrishnan, Sr. Vice President APAC van Sims Recycling Solutions.

Kumar Radhakrishnan zegt: "De toevoeging van de asset management mogelijkheden van Clearhouse Technology Pty Ltd, in combinatie met de ontwikkeling van het eerste mechanische recycling centrum voor e-waste in Sydney, biedt een toegevoegde waarde voor bestaande klanten van Sims en Clearhouse Technology."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2587608). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.