Managed hosting door True

SNE sluit distributieovereenkomst met ExaGrid Systems

 

SNE heeft een distributieovereenkomst voor Duitsland en de Benelux gesloten met ExaGrid Systems, leverancier van op schijven gebaseerde back-upoplossingen met geïntegreerde ontdubbelingstechnologie.

Op basis van de overeenkomst zal SNE opslagproducten uit de Disk-Based Backup-productreeks van ExaGrid gaan distribueren. Deze oplossingen zijn in staat om de schijfruimte die voor back-ups is benodigd tot een factor 50 te reduceren. Daarnaast zal SNE vijf ExaGrid disk-based backup-servers distribueren.

De aanpak van ExaGrid minimaliseert de hoeveelheid gegevens die voor back-ups moeten worden opgeslagen door standaard gegevenscompressie toe te passen op de meest recente back-ups en ontdubbelingstechnologie op byteniveau in te zetten voor alle eerdere back-ups. Op deze manier wordt de schijfruimte die voor back-ups is benodigd gereduceerd met een verhouding van 10 tot 50:1. Klanten kunnen het ExaGrid-systeem op een primaire en secundaire locatie implementeren om een einde te maken aan de noodzaak van offsite tapes of om deze aan te vullen met een data repository of uitwijkmogelijkheden.

Het productaanbod van ExaGrid schept extra kansen voor SNE in de markt voor back-upoplossingen. De producten werken goed samen met back-upsoftware van verschillende leveranciers en met de software van CommVault, een andere leverancier voor wie SNE als distributeur optreedt. Maurice Boonstra, commercieel directeur van SNE: "Veel eindgebruikers bemerken dat de cycli voor het maken en herstellen van back-ups te lang worden. Voor deze overeenkomst beschikten we niet over de juiste oplossing voor snelle op schijven gebaseerde back-ups met geïntegreerde ontdubbelingstechnologie voor de midmarket. Tijdens onze gesprekken met ExaGrid bleek al snel dat zij ons producten konden leveren die uiterst snelle en betrouwbare back-ups bieden tegen een prijs die vergelijkbaar is met de prijs van tape-oplossingen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2577498). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.