Managed hosting door True

Finntax, Trustcon en Vitec gaan op in Finntax

 

Trustcon, Finntax en Vitec gaan samen op in de Finntax. Zo hoopt de nieuwe ict-dienstverlener de grootste speler te worden op de Zuid-Nederlandse markt voor communicatiediensten.

Drie Zuid-Nederlandse zakelijke ict-dienstverleners Finntax, Trustcon en Vitec gaan samen onder de naam Finntax. De bedrijven hopen door de krachten te bundelen de grootste ict-dienstverlener van Zuid-Nederland te worden. Het nieuwe bedrijf telt 80 medewerkers. Het bedrijf heeft vestigingen in Den Bosch en Raamsdonksveer..

Door de drie bedrijven samen te voegen is het mogelijk een compleet producten- en dienstenportfolio aan te bieden op het gebied van vaste, mobiele en geïntegreerde communicatiediensten. Finntax verzorgt vooral dienstverlening op het gebied van communicatie.

Vitec, Trustcom en Finntax werden vorig jaar overgenomen door de investeringsmaatschappij Detron, dat investeert in bedrijven op het gebied van telecom, ict en internet.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2576085). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.