Managed hosting door True

Paul Piebinga VP Workspace Management Services

 

Getronics PinkRoccade benoemt Paul Piebinga (1957) als Vice President Workspace Management Services Nederland.

In deze functie is Paul Piebinga verantwoordelijk voor alle activiteiten op het gebied van werkplekdienstverlening in Nederland. Hij maakt deel uit van het Nederlandse directieteam waarbij hij rapporteert aan Jos Schoemaker, lid Raad van Bestuur van Getronics. Paul Piebinga volgt in zijn nieuwe rol Hans Kleiwegt op die het bedrijf per 1 juli 2008 gaat verlaten.

Paul Piebinga brengt ruim 20 jaar IT- kennis en -ervaring mee. Bij EDS startte hij zijn carrière, waar hij ruim 10 jaar in diverse internationale rollen, waarvan de laatste 5 jaar als salesverantwoordelijke heeft gewerkt. Na een overstap naar Cambridge Technology Partners, in de rol van VP Benelux, werd Paul Piebinga CIO bij Achmea. Onder zijn verantwoordelijkheid is binnen Achmea een Shared Service Center IT opgericht, waarvan onlangs delen zijn uitbesteed. Paul Piebinga beschikt over ruim 15 jaar commerciële IT-ervaring, waarvan de laatste 6 jaar in de rol van afnemer van ICT versus ICT-leverancier.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2574213). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.