Managed hosting door True

Nieuw pand automatiseringsbureau Act Vision

 

Per maandag 2 juni is Act Vision verhuisd naar de Nobellaan 1 in Bergen op Zoom.

De afgelopen jaren heeft het West-Brabantse automatiseringsbureau Act Vision een succesvolle groei doorgemaakt. Dit met het gevolg dat de oude locatie, aan de Benedenbaantje 110, nu echt veel te klein was geworden. "We zaten soms met 2 personen aan één bureau", zegt de directeur Guido Gundel. Met succes is daarop dan ook gezocht naar een nieuw en sprekend onderkomen. Het nieuwe kantoor aan de Nobellaan 1 biedt naast de benodigde ruimte, veel mogelijkheden voor ontmoeting en activiteiten.
Een nieuwe weg
Met de verandering van locatie is Act Vision een nieuwe weg ingeslagen. Veel willen de vennoten Guido Gundel en Babiche Groen hier nog niet over kwijt. Eén ding is zeker: West-Brabant zal de komende maanden meer van Act Vision en haar activiteiten gaan horen!

Opening
De vakanties komen er weer aan. Een goede reden om de opening nog even uit te stellen. "We willen immers wel dat genodigden in de gelegenheid zijn om te kunnen komen" aldus Babiche. Na de zomerperiode zal de feestelijke opening gaan plaatsvinden.

Act Vision
Act Vision is een automatisering- en detacheringbureau. "We bieden bedrijven een gezonde ict-omgeving, ofwel "ict die doet, wat het moet doen". Bedrijven kunnen zich blijven focussen op hun kernactiviteiten, wij zorgen voor het beheer. Een geruststellende gedachte" zegt Guido.

U kunt bij Act Vision terecht voor systeembeheer, netwerkbeheer en databasebeheer binnen disciplines als Microsoft, Unix, AIX, Oracle, Vmware en Citrix.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2571470). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.