Managed hosting door True

Platform voor flexibele virtualisatie in datacenter

 

Fujitsu Siemens Computers introduceert een platform voor flexibele virtualisatie in het datacenter, door middel van zijn PRIMERGY BladeFrame-servers met VMware Infrastructure 3.

De combinatie van PRIMERGY BladeFrame met de software van VMware, leverancier van virtualiseringstechnologieën, zorgt voor een vereenvoudiging van het datacenter dankzij een hoog beschikbaar platform met echte I/O-virtualisatie.

Het succes van virtualisatie heeft een revolutie in de datacenters teweeggebracht. Het heeft de overstap versneld van vaste, starre, geblokkeerde servermiddelen naar de dynamische datacenters van de toekomst, die de servermiddelen volgens de vraag toewijzen en de configuraties ogenblikkelijk aanpassen, om altijd een maximale beschikbaarheid te garanderen.

Met de introductie van de virtualisatiesoftware voor datacenters op de uiterst veelzijdige PRIMERGY BladeFrame-servers, presenteren Fujitsu Siemens Computers en VMware het ultieme platform voor de virtualisatie van datacenters.

VMware Infrastructure 3 op PRIMERGY BladeFrame levert de klanten een platform dat ontworpen is voor de ondersteuning van grootschalige gevirtualiseerde implementaties van kritieke toepassingen met een hoge beschikbaarheids- en schaalbaarheidsgraad. Dankzij de consolidatie van de hardwaremiddelen van het datacenter kunnen de IT-managers het gebruik van hun middelen maximaliseren en de stroom- en koelingkosten van de fysieke IT-apparatuur beperken.

Met zijn ingebouwde N:1 failover en eenvoudige, betrouwbare capaciteiten voor distaster recovery, is PRIMERGY BladeFrame de ideale aanvulling voor gevirtualiseerde omgevingen. De PAN Manager-software levert bovendien een automatisering volgens beleidsregels, met volledige monitoring- en managementfuncties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2569602). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.