Managed hosting door True

Quint geeft Navo ICT-advies

 

De Navo heeft een overeenkomst gesloten met Quint Wellington Redwood. Het bureau voor ict-gerelateerde organisatievraagstukken adviseert de organisatie over ict-contracten, de mogelijkheden voor uitbesteding en inrichting van de ict-architecturen.

De Navo (Noord-Atlantische verdragsorganisatie) heeft een contract gesloten met ict-adviesbureau Quint Wellington Redwood. Het adviesbureau is voorkeursleverancier van ict-adviesdiensten bij die organisatie. Het bureau adviseert de Navo bij het afsluiten van ict-contracten, de mogelijkheden voor ict-uitbesteding en inrichting van de ict-architecturen.

Na een aantal gesprekken hebben beide partijen een Basic Ordering Agreement (BOA) ondertekend. De BOA is een contract waain de leverancier het betreffende Navo-agentschap afspraken maken over een aantal gespecificeerde goederen en diensten. Voor deze goederen en diensten worden basiscontracten overeengekomen, inclusief prijzen. Individuele orders kunnen dan volgens deze afspraken worden afgehandeld. Alle bedrijven die met de Navo zaken willen doen moeten een BOA-contract tekenen. Inmiddels zijn ruim driehonderd van die contracten afgesloten. Het gaat om toelevering van onder meer hardware, software, ict-support- en -onderhoudsdiensten en consultancy.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2567162). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.