Managed hosting door True

Nominaties prijzen Nationaal ICT EVent bekendgemaakt

 

De jury van de Broos van Erp Prijs en de Nationale ICT Awards, onderscheidingen die uitgereikt worden tijdens het Nationaal ICT Event op 18 mei, heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de verschillende awardscategorieën.

Een overzicht van de genomineerden is te vinden op de site van het Nationaal ICT Event. Op 18 mei zal per categorie een openbare juryronde worden gehouden, waarna ’s avonds de winnaars bekend worden gemaakt.

Op basis van de inzendingen voor de verschillende awardscategorieën hebben de juryleden afgelopen week de genomineerden vastgesteld per awardscategorie. Voor de Broos van Erp prijs  waren er 66 inzendingen, voor de ICT Award - categorie Grootbedrijf 18 inzendingen, voor de ICT Award - categorie MKB in totaal 38 inzendingen en voor de ICT Award - categorie Overheid / Non-profit 47. Voor de MyOffice Award die in 2004 ook wordt uitgereikt werden 18 projecten ingezonden.


De ICT Publieksprijs wordt bepaald door de keuze die de lezers van Computable, Emerce, CRN en Management Team maken uit alle genomineerde bedrijven.

Presentaties genomineerden
Tijdens Het Nationaal ICT Event op 18 mei 2004 zullen de genomineerden in de verschillende categorieën zich overdag presenteren voor de hoofdjury en het publiek tijdens een openbare juryzitting. Eind maart zullen de voorzitters en leden van deze hoofdjury bekendgemaakt worden.
Het inhoudelijke dagprogramma van 18 mei zal tevens diverse deskundigen aan het woord laten die hun visie geven over de invloed van ICT-toepassingen op het succes van hun bedrijf of organisatie. De awards worden ’s avonds tijdens een feestelijk diner voor genodigden uitgereikt.

In het Nationaal ICT Event worden de belangrijkste e-business en ICT-gerelateerde awards in Nederland samengebracht. Het Nationaal ICT Event heeft als doel het gebruik van ICT-toepassingen te stimuleren en een positieve bijdrage te leveren aan het klimaat rond ICT en e–business in Nederland. Het evenement verbindt daarbij tal van organisaties en personen, die actief betrokken (willen) zijn bij de ontwikkeling van ICT en ICT-toepassingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/256266). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.