Managed hosting door True

Fortinet doet zaken met drie nieuwe bedrijven

 

Fortinet, leverancier van real-time hardware beveiligingssystemen voor netwerken, zet haar opmars in de Benelux voort. Na een succesvolle introductie van haar oplossingen in deze markt, breidt Fortinet haar partnernetwerk uit met enkele grote namen.

Zo heeft het bedrijf Netlink en Onsight Solutions benoemd tot gold partners en wordt Eye-Sec de eerste Fortinet-distributeur in Nederland.

Netlink, The Network Service Company, is een puur Nederlandse netwerkintegrator die consultancy-, implementatie- en after sales diensten levert op het gebied van netwerken, netwerkmanagement, server en storage, IP telefonie en beveiliging. Netlink is de eerste gold partner van Fortinet in Nederland. De andere nieuwe gold partner is Onsight Solutions, gespecialiseerd in de implementatie en het beheer van oplossingen voor netwerkbeveiliging. Fortinet zal met deze gold partners samenwerken om bedrijven attent te maken op de veranderende aard van virus- en spamaanvallen. Deze zijn steeds vaker op content gebaseerd en moeten daarom real-time opgespoord en geëlimineerd worden.

Naast deze gold partner-overeenkomsten, heeft Fortinet ook een samenwerkingsovereenkomst getekend met Eye-Sec, de in Utrecht gevestigde distributeur van netwerkoplossingen.

Alle nieuwe Fortinet-partners nemen deel aan het FortiPartner Program (FPP). Dit is een wereldwijd programma voor distributeurs en resellers die samen met Fortinet producten, diensten en ondersteuning willen leveren aan de gebruikers van Fortinet.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/255823). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.