Managed hosting door True

Devil AG ziet af van beursgang

 

Tulip Computers heeft op 5 mei 2008 bekend gemaakt zijn dochteronderneming Devil AG (Devil), een Duitse distributeur, naar de beurs in Frankfurt (Duitsland) te willen brengen om zijn financiële ambities op korte termijn te kunnen realiseren. Het bedrijf heeft echter besloten de beursgang niet door te zetten.

De intekeningstermijn sloot op 14 mei 2008. Op basis van de inschrijvingen heeft het management van Devil, in overleg met zijn aandeelhouder Tulip Beteiligungs besloten van de beursgang af te zien. Op dit moment concentreert het zich op andere financieringsalternatieven.

In het huidige moeilijke beursklimaat kon het orderboek niet voldoende worden gevuld. Devil beoogde met de beursgang zijn groei te versnellen en specifieke acquisities te doen ter verbreding van de toegevoegde waarde in de distributieketen. De opbrengst van de emissie op basis van het huidige orderboek is - naar de mening van het management van Devil en zijn
aandeelhouder Tulip Beteiligungs - niet voldoende om de beoogde doelstellingen van Devil binnen de gestelde kaders en omvang te kunnen realiseren.

In overleg met de begeleidende instelling is geconcludeerd dat het in het belang van Devil is zich op dit moment te concentreren op het onderzoeken van andere financieringsalternatieven waaronder onderhandse plaatsing van aandelen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2553559). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.