Managed hosting door True

Wacom zoekt resellers voor onderwijssector

 

Wacom gaat van start met zijn Certified Education Partner-programma gericht op onderwijsklanten. Aantrekkelijke onderwijstarieven vormen deel uit van het programma. Wacom zoekt hiervoor resellers die ervaring hebben in de onderwijsmarkt.

Eenmaal geselecteerd als Wacom Certified Education Partner zullen resellers voordeel hebben van speciale productprijzen voor scholen, universiteiten en eindgebruikers zoals docenten en studenten.

Om een Certified Education Partner te worden moet een resellers over waardevolle verkoopervaring in de onderwijsmarkt beschikken en bewezen sales- en marketingexpertise in de verschillende onderwijssegmenten. Een gevestigde sales force voor het onderwijs kanaal is ook belangrijk, waarbij een flink deel van hun business moet bestaan uit verkoop aan de onderwijs sector.

Het programma is opgezet zodat het voor Wacom-klanten mogelijk wordt om met een onderwijsspecialist contact op te nemen en zij kunnen spreken met een door Wacom aangestelde expert.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2553532). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.