Managed hosting door True

Abecon strikt Mark van Kemenade en Marijke Wellens

 

Mark van Kemenade en Marijke Wellens hebben een aandelenbelang genomen in softwarebedrijf Abecon en gaan Abecon begeleiden bij sales en business development.

Van Kemenade en Wellens waren medeoprichters van de Nederlandse beursfondsen Ctac in 1992 en van Qurius in 1999. Na hun vertrek bij Qurius in september 2007 achten zij nu de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging. "Abecon bezit alle karakteristieken die mij aanspreken: een heldere branchefocus, sterke oplossingen en diensten, en een gemotiveerd team specialisten. Ik wil er graag aan bijdragen om dit potentieel ten volle te benutten", aldus Mark van Kemenade.
Volgens Constant van Limburgh, algemeen directeur van Abecon, maken nagenoeg alle product-marktcombinaties van Abecon momenteel een sterke groei door. "De ervaring van Mark en Marijke op het gebied van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen is een belangrijke aanwinst. Zij kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het in goede banen leiden van onze groei en onze ambities om ons team aan specialisten verder te versterken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2553101). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.