Managed hosting door True

Nieuwe groeiplannen SecureLink door kapitaalinjectie

 

SecureLink Nederland en Mamadoo, een niche investeringsmaatschappij van voormalig oprichters en eigenaren van Netlink Ruud Kroon en Hans Snel, participeren per 2 mei in de SecureLink Groep, een Benelux security en networking integrator waartoe SecureLink Nederland behoort. Met de participatie wil SecureLink verder groeien.

Frank Staut, oprichter van SecureLink: "Participatie van Mamadoo in SecureLink was voor ons een geweldige kans. De jarenlange ervaring van Ruud Kroon en Hans Snel is zeer welkom om onze groeiambities voor SecureLink te realiseren. Ook de uitstekende contacten en kennis van de Nederlandse it-industrie zijn van grote waarde voor de verdere ontwikkeling van onze recent geopende Nederlandse organisatie. Met Mamadoo hebben wij een partner gevonden welke ons de ruimte geeft te ondernemen, daar een actieve bijdrage aan kan leveren en een prima klankboard is voor ons managementteam."

Marco Barkmeijer, medeoprichter van SecureLink Nederland: "Participatie van Mamadoo in SecureLink zie ik als fantastisch nieuws voor SecureLink. Om kwaliteit te kunnen blijven leveren en ook te voldoen aan de aanhoudende vraag uit de markt is voor onze groei extern kapitaal noodzakelijk. Los van het kapitaal is de schat aan ervaring van Kroon en Snel in onze industrie en op ondernemersgebied een regelrecht geschenk voor SecureLink en draagt concreet bij aan het verwezenlijken van ons meerjarenplan."

Hans Snel van Mamadoo: "Participatie in SecureLink was voor ons een logische keuze. SecureLink heeft een bewezen trackrecord, kent een zeer goede securityfocus met hoge vendorstatussen en is financieel zeer gezond. Bovendien had SecureLink al enige tijd de ambitie om haar activiteiten in Nederland verder uit te breiden en de Belgische activiteiten in groei te doen versnellen. SecureLink is ons vanuit diverse kanten aanbevolen. Bovendien heeft de Nederlandse it-sector duidelijk behoefte aan een security integrator welke security elementen implementeert vanuit gecombineerde networking security integratie kennis. Iets wat slechts bij enkele integrators in Nederland beschikbaar is."

Ruud Kroon van Mamadoo: "Onze jarenlange ervaring in de networking industrie en netwerkintegratie markt zal een geweldige bijdrage leveren aan het zittend management en de recent gestarte activiteiten in Nederland. De securitymarkt is snelgroeiend. Bovendien zal security een steeds voornamere rol in de ict-infrastructuur gaan vervullen door de complete verandering van het karakter van bedrijfsnetwerken. De snel opvolgende innovaties en hoe huidige securitypartners nu acteren in Nederland bieden SecureLink aanzienlijke kansen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2551674). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.