Managed hosting door True

Siennax zet door overname eerste stap in Amerika

 

Utililty Computing leverancier Siennax koopt Amerikaans SourcingLink

Met de acquisitie van de assets van SourcingLink zet Siennax haar eerste stappen op Amerikaanse bodem. De overname past in de groeistrategie, waarvoor Siennax halverwege vorig jaar extra financiering van haar aandeelhouders kreeg. Door de overname verwerft Siennax een nieuwe propositie en een vestiging in San Diego.

SourcingLink is de ontwikkelaar van MySourcingCenter, een portaal waarmee inkoopafdelingen van organisaties hun suppliermanagement en produktsourcing optimaliseren. “MySourcingCenter is een propositie die inkooporganisaties van grote ondernemingen zeker aanspreekt.” zegt Herb Prooy, CEO van Siennax, “De overname past in onze business development strategie om specifieke e-business oplossingen aan te bieden vanaf ons Utility Platform.” De bestaande aandeelhouders van Siennax stelde vorig jaar juni nog 2,5 miljoen Euro beschikbaar om de groeistrategie te financieren, waaruit nu deze overname betaald is. De verwachting is dat de nieuwe propositie volgende jaar zo’n 10% van de omzet voor haar rekening neemt.

Met de overname van de assets gaan deze maand ook 5 van de oorspronkelijke SourcingLink medewerkers over naar Siennax. Het betreft hier met name de medewerkers met expliciete kennis van MySourcingCenter. De vestiging in San Diego gaat verder onder de naam Siennax. MySourcingCenter wordt ondergebracht op Siennax’ Utility Platform, waardoor de bestaande gebruikers van MySourcingCenter, onder andere Leroy Merlin (Franse Home Improvement Retailer met vestigingen in Frankrijk, Spanje, Italie, Portugal, Polen, Brazilie, Rusland en China ) en Petco (Amerikaanse Pet Products retailer) vanuit Amsterdam van hun diensten voorzien worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/254770). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.