Managed hosting door True

Ortec wil 20 procent meer omzet in Groot-Brittannië

 

Ortec opent een kantoor in Engeland. De leverancier van planningsoftware en adviesdiensten voor procesoptimalisatie wil de komende jaren ruim 20 procent meer omzet behalen in het Verenigd- Koninkrijk.

Ortec, leverancier van software en adviesdiensten voor planning en optimalisatie opent, een kantoor in Engeland. Ortec is sinds eind jaren-negentig actief in het Verenigd-Koninkrijk, maar bediende de Britse klanten nog vanuit Nederland en andere vestigingslanden. Dat team wordt uitgebreid met een lokale ploeg van tien vaste medewerkers aangevuld met medewerkers bij partners.

Jan de Wit, managing-director van Ortec in het Verenigd-Koninkrijk: "Groot-Brittannië is een belangrijke groeimarkt, het omvat ongeveer 5,5 procent van de wereldmarkt. Dat is ruim drie keer zoveel als de Nederlandse markt. Bovendien hebben veel concerns die wereldwijd opereren een hoofdvestiging in het Verenigd-Koninkrijk. De hoofdvestigingen van die bedrijven zijn een opstap voor de wereldwijde verkoop van onze producten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2546269). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.