Managed hosting door True

Distributiecontract Navman met Tech Data

 

Navman, bekend van de persoonlijke en uitwisselbare autonavigatie systemen, heeft sinds 1 maart 2004 een distributieovereenkomst met Tech Data Nederland voor de distributie van haar GPS producten in de Benelux.

De Personals Navigations Group van Navman ontwikkelt en produceert mobiele GPS autonavigatie systemen, zowel stand-alone als oplossingen voor PDA’s met PocketPC en Palm Operating Sytems. Het programma dat Tech Data opneemt, omvat de iCN600 serie voor stand-alone gebruik, de GPS4410 Bluetooth voor PocketPC’s, de GPS4460 Bluetooth voor Palm OS5 en Sony Clié’s en alle bijbehorende accessoires en soft- en hardware only producten. 

De Navman systemen bestaan uit 12 kanaals parallel GPS ontvangers, die buitengewoon nauwkeurig zijn (3 tot 5 meter), snel opstarten en optimale gevoeligheid bieden om voortdurend contact met de GPS satellieten te kunnen onderhouden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/254565). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.