Managed hosting door True

LexisNexis neemt activiteiten Data.TXT over

 

Het Amerikaanse LexisNexis, dochteronderneming van Reed Elsevier, heeft de activiteiten van Data.TXT Corporation overgenomen.

Data.TXT levert software voor workflow-beheer, waaronder Time Matters voor juridische praktijken, Billing Matters voor tijdsregistratie en –facturering en Time Matters World Server, een multiplatform, webgebaseerd product.
LexisNexis was al sinds januari 2001 actief als reseller van Data.TXT en bracht onder licentie een eigen versie van Time Matters op de markt. Met de overname versterkt LexisNexis haar portfolio van juridisch en geautomatiseerd onderzoek, geautomatiseerd deponeren van zaken bij de rechtbanken, cliëntontwikkeling en praktijkbeheer.
‘De zakelijke activiteiten zijn voor advocaten vaak meer intimiderend dan de moeilijkste cliënten of juridische tegenstanders,’ zegt Lou Andreozzi, CEO North American Legal Markets van LexisNexis. De activiteiten van Data.TXT worden vanuit het kantoor van LexisNexis in Noord Amerika uitgevoerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/254374). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.