Managed hosting door True

Freecom verhuist naar Rijswijk

 

Storageleverancier Freecom zal na 7 jaar in de tweede helft van mei 2008 het pand aan de Computerlaan te Delft achter zich laten en verhuizen naar een nieuwe locatie in Rijswijk.

Op deze locatie zal het Freecom verkoop- en marketingkantoor intrekken in het pand van Atos Origin waar de gehele begane vloer zal worden bemand door Freecom.

Mede-oprichter en vice president sales & marketing, Axel Lucassen, is enthousiast: "Na een zeer zorgvuldige selectie hebben we de keus laten vallen op dit zeer representatieve kantoorpand in Rijswijk. Niet alleen is dit een prachtige ruimte, maar biedt ons ook een verdubbeling van de oppervlakte. Het gebouw is zeer centraal gelegen langs de A13/A4 en dicht in de buurt van alle uitvalswegen gesitueerd. Bovendien zijn alle door ons gewenste services en een goede infrastructuur aanwezig, is er voldoende parkeergelegenheid en konden wij deze ruimte volledig naar eigen smaak inrichten."

De verhuizing is volgens Freecom het gevolg van een substantiële groei binnen de ‘Freecom-groep'. Op dit moment werken er wereldwijd 180 mensen bij Freecom waavan er 20 werkzaam zijn in Nederland.

Freecom levert zijn producten via ETC, Copaco, Ingram Micro, Tech Data en Quote Components aan het reseller-kanaal in de Benelux. Onlangs is BAS Distributie daaraan toegevoegd, waarmee Freecom zijn positie in het retailkanaal wil versterken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2539094). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.