Managed hosting door True

SyncForce CRM Solutions omgedoopt tot Qubics

 

SyncForce CRM Solutions gaat vanaf nu verder onder de naam Qubics. Qubics blijft de premier partner van FrontRange Solutions en gaat door met de verkoop en ondersteuning van GoldMine en HEAT.

Tot op heden werkten SyncForce Eindhoven en Syncforce CRM Solutions in Haarlem onder dezelfde naam. Met het merk Qubics kan SyncForce CRM Solutions zich beter onderscheiden in de markt.

Tussen SyncForce Eindhoven en SyncForce CRM Solutions in Haarlem bestond geen juridische relatie. "Wel waren er ooit intenties om te fuseren", legt Jan-Paul Huiskamp, directeur van Qubics uit. "Daar is het echter nooit van gekomen. Alhoewel we in de afgelopen jaren veel aan elkaar hebben gehad zijn de diensten van beide bedrijven te verschillend om nog onder dezelfde naam verder te gaan. SyncForce Eindhoven ontwikkelt en verkoopt zijn eigen software, terwijl Qubics aanbieder is van bestaande CRM- en ITSM oplossingen. Vanuit dit oogpunt hebben we ervoor gekozen om onze organisatie verder te ontwikkelen onder een andere naam. We hopen ons daardoor beter te onderscheiden en dat komt onze groeidoelstelling ten goede."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2537236). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.