Managed hosting door True

Actie 'Eminent betaalt uw huur!' is gestart

 

Op de website www.eminentbetaaltuwhuur.nl is het startsein gegeven voor de reselleractie 'Eminent betaalt uw huur!'. De actie is een initiatief van leverancier van netwerkproducten en computeraccessoires Eminent.

Eminent levert een bijdrage aan de huurkosten van zijn resellers. Om in aanmerking te komen voor huurtoeslag melden resellers zich aan op de actiewebsite www.eminentbetaaltuwhuur.nl.

Eminent heeft zichzelf voor het jaar 2008 een ambitieuze groeidoelstelling gesteld. Hiervoor heeft het bedrijf de inzet van resellers uiteraard hard nodig. Bij wijze van een ludieke marketingactie 'Eminent betaalt uw huur!', keert Eminent in 2008 eenmalig een bedrag uit aan resellers.

Op de actiewebsite maakt Eminent een duidelijk statement richting resellers: "Wij realiseren ons heel goed dat u als reseller veel in Eminent investeert. Dit onder andere in tijd, voorraden en plaats in uw winkel. Groei realiseren we samen. Wij willen u dan ook belonen voor de inspanningen die u voor Eminent doet."

Door een proefberekening te maken op de website krijgen resellers een reëel beeld hoeveel huurtoeslag er te verdienen is. Iedere reseller die Eminent verkoopt of van plan is om dat te gaan doen, kan meedoen met de actie 'Eminent betaalt uw huur!'.

Deelnemers krijgen toeslagtips van EminentResellers die deelnemen aan de actie 'Eminent betaalt uw huur!' krijgen elk week nuttige tips over Eminent producten en promotionele activiteiten. Met de zogenaamde toeslagtips helpt Eminent de deelnemers om hun omzet en huurtoeslag te verhogen. Deelnemers ontvangen de toeslagtips per e-mail.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2535311). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.