Managed hosting door True

Ctac breidt belangen in dochterondernemingen uit

 

SAP-dienstverlener Ctac breidt haar belangen in mYuice en Yanta uit.

Het belang in mYuice, dat zich richt op SAP-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), is van 87,9% uitgebreid naar 94,5%. In Yanta, dat specialistische totaaloplossingen biedt voor de beheersing van logistieke trajecten in het MKB, is het belang vergroot van 67,5% naar 83,6%. De resterende minderheidsbelangen in mYuice en Yanta zijn in handen van het management.
In vervolg op de op 28 januari 2008 aangekondigde en op 11 maart 2008 afgeronde overname van de minderheidsbelangen in Re-Spect, Alphalogic en Ctac Belgium, heeft Ctac op 22 april ook het resterende minderheidsbelang van 8,75% in Ctac Belgium gekocht. Vanaf 11 maart 2008 hield Ctac al 100% in Re-Spect en Alphalogic. Verder is de verwachting dat de MKB activiteiten van Alpha Holding (voormalig mede-eigenaarvan Ctac's dochters Alphalogic Re-Spect en Ctac Belgium) per 1 juli worden geacquireerd en geïntegreerd in de Ctac organisatie. Deze activiteiten vertegenwoordigden in 2007 een omzet van ongeveer EUR 1,5 miljoen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2518344). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.