Managed hosting door True

IBM werkt aan nieuwe partnerprogramma

 

IBM vormt haar vier verschillende PartnerWorld-programma’s om tot één partnerprogramma met hogere marges voor haar premier partners.

Dat meldt het Amerikaanse CRN. Het nieuwe programma, dat gefaseerd uitgerold zal worden, gaat op 1 januari 2005 van start. Het zal een scala aan voordelen voor premier partners bieden,’ zegt Frank Vitagliano, vice president van Global Distribution Channels van IBM, in een interview tijdens het Xchange Solution Provider-evenement dat vorige week plaatsvond in Nashville. IBM zal volgens Vitagliano in de komende twee maanden meer details over het nieuwe programma bekend maken. Momenteel heeft de leverancier vier lijnen binnen PartnerWorld: Personal Systems, Software, Systems and Services, en Developers. ‘Veel partners vroegen ons om de programma’s te stroomlijnen,’ zegt Vitagliano.
Een enkel, vereenvoudigd programma zal het makkelijker maken voor partners die actief zijn binnen slechts één of twee van de lijnen van PartnerWorld om toch de vruchten van het hele product- en dienstenaanbod van IBM te plukken, aldus Vitagliano.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/251482). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.