Managed hosting door True

Nieuwe directieleden Computacenter Benelux

 

Na het overlijden van Computacenter Benelux-directrice Ulla Franz, heeft het bedrijf twee nieuwe 'general managers' aangeduid om respectievelijk het Belgisch-Nederlandse en het Luxemburgse filiaal te leiden.

Voor België en Nederland wordt operations manager (en de laatste maanden ook deputy general manager) Lieven Bergmans de nieuwe general manager. In Luxemburg gaat die taak naar Olivier Deboeck, die in 2006 bij Computacenter Luxemburg begon als manager sales & business development en nadien co-director werd van Computacenter PSF, dat zich focust op de financiële sector.

Lieven Bergmans heeft een diploma van Master in Computer Science aan de KU Leuven. Na zijn studies ging meteen aan de slag bij Real Software in de afdeling softwareontwikkeling. In 1997 stapte hij over naar de sector van infrastructuurdiensten bij CSS en vervolgens bij Erudict. Bergmans kwam in mei 2000 bij Computacenter als teamleider voor consultancy. In de daarop volgende jaren promoveerde hij tot manager voor infrastructuurintegratie. Tijdens de jongste 18 maanden, combineerde Bergmans deze functie met de taak van Operations Director. Onlangs stond hij ook in als Deputy General Manager, waarbij hij de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich nam.


Olivier Deboeck haalde een diploma Administratie en Management aan de EPHEC (Brussel). Hij begon zijn loopbaan in de verkoop, bij de Belgische vestiging van Konica Business Machines, als account manager voor de KMO's uit de Brusselse regio. Vervolgens stapte hij over naar Xerox Production Group in Luxemburg, waar hij als Account Manager Large Accounts werkte. Nadien belandde hij bij Computacenter.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2504674). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.