Managed hosting door True

Centric koopt Locus WMS met aandelen

 

Centric neemt Locus Warehouse Management Systems over. De automatiseerder versterkt er zijn logistieke activiteiten mee.

Locus WMS wordt als zelfstandig bedrijf onder de naam Centric Locus opgenomen binnen de Centric-divisie IT Solutions. De overdracht van aandelen heeft deze week plaatsgevonden. De oprichters van Locus blijven actief in de onderneming.
 
Locus WMS is gevestigd in Almere en het Belgische Lokeren en levert de magazijnbeheersoftware Locus. Volgens het bedrijf zal de overgang naar Centric het mogelijk maken de ingezette groei te combineren met verdere professionalisering en uitbreiding van het dienstenaanbod.
 
Voor Centric betekent de overname van Locus WMS een belangrijke aanvulling op de activiteiten in de branches transport en logistiek, groothandel en detailhandel en productiebedrijven.
 
In 1984 richtten studenten afkomstig van de technische universiteiten Delft en Twente Locus Warehouse Management Systems (voorheen Incore Automatisering) op. Zij speelden in op de behoefte aan beheersystemen waarmee magazijnprocessen direct aangestuurd kunnen worden. Het Locus-systeem werd als eerste geïmplementeerd bij Het Backershuys en Croky Chips. Inmiddels beweert Locus WMS tot de top in de Benelux te horen wanneer het gaat om het verkopen van magazijnbeheersoftware. Er werken 35 medewerkers.
 
Eerder dit jaar kocht Centric reeds SAP-specialist IMG Management Consultants uit Alkmaar en IBM ISeries-infrastructuurdienstverlener Ccix uit Den Bosch.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/249389). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.