Managed hosting door True

VoiceCyber koppelt VCLog voicelogging met Sybase

 

VoiceCyber, fabrikant en leverancier van voicelogging oplossingen, heeft nu ook een integratie met Sybase relationele databases.

Vanaf heden zijn de VCLog voicelogging systemen volledig te integreren met MySQL, SQL, Oracle en Sybase. In zowel client/server als wel ASP omgevingen biedt VoiceCyber met VCLog complete voicelogging oplossingen waarbij met gebruikt van VCLog Easyweb op afstand opgenomen telefoongesprekken opgezocht en beluisterd kunnen worden. Met VCLog Easyweb is het zelfs mogelijk om op afstand, via de webbrowser, de voicelogger volledig te onderhouden en intelligente koppelingen met databases aan te maken.
Jeff Scipio, directeur VoiceCyber vertelt: "Het is belangrijk om als fabrikant in deze tijd je te realiseren dat bedrijven steeds meer met standaard databases werken zoals SQL, MySQL, Oracle en Sybase. De behoefte om met centrale databases te werken neemt dan ook sterk toe. Nadat we al een integratie hadden met verschillende databases hebben we nu ook een volledige integratie met Sybase databases.`

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2474656). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.