Managed hosting door True

Eminent betaalt huurtoeslag

 

Met een unieke actie waarbij resellers huurtoeslag kunnen verdienen hoopt Eminent zijn marktaandeel te vergroten.

Leverancier van netwerkproducten en pc accessoires Eminent heeft ambitieuze groeidoelstellingen. Die wenst het bedrijf samen met resellers te realiseren. Groei betekent voor de resellers meer omzet maar ook hogere investeringen in voorraden en ruimte. Eminent gaat de resellers gedurende het jaar 2008 helpen deze groei te financieren met een unieke actie: 'Eminent betaalt uw huur!, waarbij Eminent een bijdrage levert in de vorm van huurtoeslag. Op 22 april 2008 gaat de actie van start via de website www.eminentbetaaltuwhuur.nl.

Op de website kunnen resellers een proefberekening maken. De uitkomst van de berekening laat zien hoeveel huurtoeslag er te verdienen is. Tevens krijgt de reseller inzicht in wat een vierkante meter in de winkel kost. Deelname is mogelijk voor iedere Eminent reseller mits aan de algemene voorwaarden voldaan wordt.

Assortiment
In de eerste helft van 2007 heeft Eminent zijn assortiment uitgebreid van 70 naar 130 items. Marc Pannebakker, business unit manager bij Eminent, meent dat dit nieuwe dealers heeft aangetrokken, al is Eminent niet het grootste merk op de markt.

Gedurende het jaar 2008 zal Eminent zijn marketingactiviteiten opvoeren, met materiaal voor bij de kassa, speciale acties en nieuwe producten. Speciale aandacht besteedt Eminent aan de 'Toeslagtoppers', tijdelijke acties waarmee resellers extra inkoopwaarde en daarmee extra huurtoeslag verdienen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2464921). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.