Managed hosting door True

Scholten Awater reseller Samsung printoplossingen

Scholten Awater, een IT-reseller in Nederland, voegt de uitgebreide line-up printers en multifunctionals van Samsung Electronics toe aan haar assortiment.

Door de strategische samenwerking met Samsung kan Scholten Awater nog beter inspelen op de behoeften van grote zakelijke klanten. De printoplossingen van Samsung kenmerken zich door sterke prestaties, gebruiksgemak en kostenbeheersing. Met de complete line-up willen Samsung en Scholten Awater de komende drie jaar een grote slag slaan in de Nederlandse printermarkt.

Scholten Awater is bij de keuze voor Samsung niet over één nacht ijs gegaan. "Wij hebben de complete line-up printers aan uitgebreide testen onderworpen. Alle Samsung printers en multifunctionals kwamen foutloos door de testprocedure heen. Bovendien hebben we ruime praktijkervaring met het Samsung assortiment bij de grootste organisaties in Nederland, ook wel het corporate en enterprisesegment genoemd. Dit maakte de keuze voor Samsung eenvoudig", aldus Marcel Nulden, commercieel directeur van Scholten Awater. "Wij doen zaken met grote, complexere organisaties en juist voor deze klanten is het van groot belang dat printers betrouwbaar en kostenefficiënt zijn."

Jos Beernink, channel manager van de IT-divisie van Samsung Electronics Benelux: "Je moet meerwaarde bieden om in een volwassen markt door te kunnen schieten naar de top. Dat kan Scholten Awater en dat kunnen wij. Innovatie zit ons in het bloed. Zo heeft Samsung op CeBIT 's werelds kleinste duplexprinter en 's werelds snelste kleurenmultifunctional gelanceerd. Samsung heeft nu een volledige line-up van zowel single- als multifunctional printers voor het zakelijke segment. Naast kwalitatief hoogwaardige producten en oplossingen is een goede service onmisbaar. Daarom geven wij op al onze zakelijke producten twee jaar garantie. En als de printer onverhoopt defect raakt, zijn wij de volgende dag bij de gebruiker op de zaak om het probleem direct te verhelpen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2455657). © Jaarbeurs IT Media.
?

 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×