Managed hosting door True

Brocade voegt DCX Backbone toe aan HP-portfolio

 

Brocade heeft tijdens Technology@Work in Barcelona bekendgemaakt dat het zijn Brocade DCX(tm) Backbone vanaf eind maart toevoegt aan het HP-portfolio van storage-oplossingen.

De Brocade DCX Backbone speelt een sleutelrol in de Brocade Data Center Fabric-architectuur, waarmee bedrijven onder andere kunnen inspelen op trends zoals servervirtualisatie en groene datacenters.

Ian Whiting, vicepresident en general manager van de Data Center Infrastructure-divisie van Brocade zegt dat de Brocade DCX Backbone  uitwisselbaar is met bestaande architecturen. Ook ondersteunt de oplossing opkomende en bestaande protocollen, zoals Fibre Channel, Converged Enhanced Ethernet en iSCSI.

Volgens Rick Steffens, vicepresident StorageWorks Division van HP, is de samenwerking tussen HP en Brocade strategisch. Hij zegt dat HP's storage-hardware, software en services, gecombineerd met de DCX Backbone van Brocade "een flexibel en eenvoudig in te zetten" connectiepunt bieden voor het convergeren en uitwisselen van data tussen verschillende datacenternetwerken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2445510). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.