Managed hosting door True

'Reële omzet Exact in Nederland stagneert'

 

De reële omzet van Exact in Nederland stagneert en de winstgevendheid business partners verzwakt. Dit schrijft onderzoeksbureau AME Research/ame.nl in een rapport over Exact.

Ame.nl schrijft in het rapport 'Reële omzet Exact in Nederland stagneert' dat de financiële crisis de strategie bij Exact onderbreekt. Dat zou leiden tot onzekerheid bij klanten en partners. Volgens Amne.nl is Exact Software in 2007 er niet in geslaagd om de marktgroei in Nederland bij te houden. De verkoop van de onderneming gaat voorlopig ook niet door. Klanten en business partners hebben belang bij structurele duidelijkheid voor de middellange termijn, aldus ame.nl.

AME Research beschrijft in het rapport onder andere de beurskoers van Exact en Unit 4 Agresso tussen 2000-2008 en de omzetgroei van Exact in Nederland tussen 2005-2008. Ook worden de operationele marges van business partners VCD, AAC Cosmos en Nobel onder de loep genomen. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2444197). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.