Managed hosting door True

Dell introduceert twee nieuwe MKB servers

 

Dell introduceert twee nieuwe servers voor het MKB. De prestaties, geheugen en features van de PowerEdge R300 en T300 zijn volgens Dell vergelijkbaar met systemen die tot nu toe alleen ontworpen werden voor grote ondernemingen.

Beide systemen zijn snelle one-socket quad-core servers en beschikken over de quad-core Intel Xeon x5460 processor, 24GB geheugen en hot-plug hard drives. De PowerEdge R300 is volgens Dell een energiezuinige server.

Robert Blaas, senior brand manager enterprise: "Uit gesprekken met MKB klanten is gebleken dat zij op zoek zijn naar hogere prestaties in combinatie met de beschikbaarheid die veelal pas geboden wordt in midrange tot high-end producten. Echter het budget is dan veelal een uitdaging. De PowerEdge R300 en T300 zijn ontwikkeld met het doel om te voldoen aan de geschetste behoeften zonder dat hiervoor een hogere prijs betaald moet worden."

De PowerEdge R300 en T300 zijn per direct te koop vanaf € 829,- (R300) en € 749,- (T300).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2437264). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.