Managed hosting door True

Ook F5 Networks ondersteunt DHPA

 

Naast Citrix, VMware, Cisco, IBM, Microsoft en Sun Microsystems heeft nu ook application delivery networking specialist F5 Networks zich aangesloten als endorser van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA).

Het platform heeft inmiddels 13 aangesloten leden. Jan Willem des Tombe, voorzitter van de DHPA zegt: "F5 wordt steeds vaker in bedrijfskritische hostingomgevingen ingezet. F5 is als zodanig dan ook een waardevolle endorser voor de DHPA die zich ten doel stelt om het profiel en de rentabiliteit van de hostingsector te verbeteren."

Fred Noordam, country manager Nederland bij F5 Networks: "Gebruikers verwachten dat applicaties snel, veilig en hoogbeschikbaar zijn. Dit gekoppeld aan trends als virtualisatie en consolidatie maken dat F5 voor hosting bedrijven perfecte partners zijn.Wij ondersteunen daarom graag het DHPA initiatief en zullen met veel plezier onze bijdrage leveren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2401846). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.