Managed hosting door True

eServiceware AccountView Implementatie Partner 2007

 

eServiceware, specialist in het leveren van geïntegreerde bedrijfskritische softwareoplossingen, is verkozen tot AccountView Implementatie Partner van het jaar 2007.

AccountView onderzoekt jaarlijks de klanttevredenheid over de uitgevoerde AccountView implementaties. De klanten van eServiceware beoordeelden de dienstverlening van het bedrijf met een 7,9 gemiddeld. Hiermee behaalde het bedrijf de hoogste score op het gebied van klanttevredenheid.
Op basis van enquêtes gehouden onder alle AccountView klanten, is eServiceware door haar klanten als hoogste beoordeeld op de totale dienstverlening. Categorieën die in de enquête aan de orde kwamen waren de informatievoorziening, het offertetraject, de implementatie en het geleverde maatwerk. Van alle over eServiceware beantwoordde enquêtes was het hoogste gemiddelde cijfer een tien.

Petra de Mol, directeur van eServiceware: "De oplossing van AccountView gecombineerd met de kennis en ervaring van ons team biedt klanten een hoge mate van flexibiliteit, stabiliteit en een vlotte implementatie. Deze onderscheiding onderstreept onze focus op kwaliteit en service. Wij zijn blij met de hoge beoordeling van onze klanten en streven ernaar deze het komende jaar vast te houden. Wij zien de hoge klanttevredenheid als een beloning voor onze investering in de kennis en kunde van onze experts. Het is voor ons een uitdaging om dit in de toekomst naar een nog hoger niveau te brengen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2400256). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.