Managed hosting door True

Nokavision Software StreamServe Partner van het jaar

 

StreamServe, speler in software-oplossingen voor Dynamic Document Composition, Management and Delivery, heeft Nokavision Software voor de vierde achtereenvolgende keer uitgeroepen als StreamServe Partner van het jaar.

Nokavision krijgt de titel voor de innovatieve wijze waarop het bedrijf StreamServe-software koppelt aan bedrijfsapplicaties van verschillende leveranciers zoals SAP, IFS en Oracle, en het succes dat zij daarmee bereiken bij klanten.

Nokavision verzorgt als StreamServe Solution Partner het complete advies-, installatie- en implementatietraject, tot en met helpdesk en support. Hierdoor zijn ze in staat klanten gedurende het gehele traject bij te staan. Nokavision zet de oplossingen van StreamServe in voor gepersonaliseerde documenten zoals brieven, facturen, polissen en elektronische facturen en stelt deze via alle mogelijke distributiekanalen beschikbaar. De documentstromen die bij organisaties worden ingericht zijn zeer flexibel en aanpasbaar aan de eigen situatie. Door de gestandaardiseerde en innovatieve manier van werken van Nokavision worden extra handelingen tot een minimum beperkt. Hierdoor verbetert de concurrentiepositie en worden gelijktijdig kosten bespaard.

"Met de oplossingen van StreamServe kunnen we onze klanten de flexibiliteit en veelzijdigheid bieden die ze zoeken als het gaat om communicatie", zegt Ronald Kerkhof, commercieel directeur bij Nokavision. "We investeren veel in onze kennis en expertise en we zijn er dan ook trots op dat we voor de vierde keer deze award in ontvangst mogen nemen. De toekomst ziet er zeer positief uit door de uitbreidingen van het StreamServe-productportfolio. We verwachten dat Nokavision met Persuasion en StreamStudio nog meer kan betekenen voor haar relaties.

"Partners zijn voor ons van groot belang en dit willen we graag onderstrepen met deze titel", zegt Michiel Glazener, Regional Director Benelux bij StreamServe. "Nokavision is al jaren een loyale en innovatieve partner van StreamServe. Hun commitment richting StreamServe en hoge score op klanttevredenheid en kennis, maakt dat we voor het vierde achtereenvolgende jaar de StreamServe Partner Award aan hen hebben toegekend."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2393722). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.