Managed hosting door True

CeBIT 2008: minder dagen, meer bezoekers

 

Hoewel de beurs minder lang duurde, hebben meer mensen CeBIT bezocht. Bestuurslid Ernst Raue is blij. 'Mobiliteit, digitaal werken en innovatieve hardwareoplossingen. Het was er allemaal.'

Ongeveer 495.000 mensen hebben vorige week CeBIT bezocht. Dat is drie procent meer dan in 2007. De stijging vond plaats ondanks het feit dat de beurs dit jaar geen zeven, maar zes dagen duurde. Dat heeft Ernst Raue, bestuurslid van organisator Deutsche Messe, zondag laten weten tijdens de afsluitende persconferentie.

De exposanten zouden Hannover ‘met volle orderportefeuilles' verlaten hebben. "Desondanks zijn ze zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu", aldus Raue. "De exposanten zijn op dat gebied dan ook zeer innovatief bezig". Voorbeelden daarvan gaf het bestuurslid niet.

Ook was CeBIT 2008, die duurde van 4 maart tot en met 9 maart, volgens Raue een ‘showcase' voor trends. "Mobiliteit, digitaal werken en leren, het gebruik van it in de medische wereld en innovatieve hardwareoplossingen. Het was er allemaal."

De CeBIT Global Conferences, die dit jaar voor het eerst georganiseerd werden, krijgt volgend jaar een vervolg. De gesprekken met betrekking tot diverse ict-onderwerpen zouden door duizenden mensen persoonlijk of via internet gevolgd zijn.

De volgende editie van CeBIT wordt gehouden van dinsdag 3 maart tot en met zondag 8 maart 2009.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2381004). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.