Managed hosting door True

Qurius sluit distributiedeal met LS Retail

 

Qurius en LS Retail hebben een Europese verkoop- en marketingovereenkomst gesloten. Qurius gaat de software van LS Retail distribueren in alle Europese landen waar het Zaltbommelse bedrijf actief is.

Het Nederlandse Qurius heeft een Europese verkoop- en marketingovereenkomst getekend met LS Retail. Het Zaltbommelse bedrijf gaat LS Retail, software voor de internationale detailhandel distribueren in alle Europese landen waar het bedrijf actief is. LS Retail maakt software voor de internationale detailhandel gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV/AX. De producten van LS Retail worden op dit moment gebruikt door ruim 18.000 winkels.

LS Retail ontwikkelt retail en hospitality-software voor de internationale markt. De programmatuur is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV/AX. LS Retail wordt verkocht in 130 landen. Het gaat om 18.000 winkels met in totaal meer dan 41.000 POS terminals (point of sale) wereldwijd. Gebruikers zijn onder andere Adidas, Vero Moda en IKEA.

Qurius ontwerpt, implementeert en beheert op Microsoft-technologie gebaseerde software en ict-infrastructuren. Het bedrijf heeft 1000 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel. Vanuit vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden bedient Qurius ruim 2800 klanten. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam. Er zijn geen financieele details bekendgemaakt over de overeenkomst. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2376271). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.