Managed hosting door True

Unisys bij Microsofts IT HerOlympics

 

Op 6 maart laat Unisys zien hoe je met behulp van SQL Server 2008 Integration Service binnen 30 minuten 1 Terabyte aan data in SQL 2008 kunt laden. De demonstratie vindt plaats tijdens de Microsoft IT HerOlympics in Nieuwegein, het launch-evenement van Windows Server 2008.

Microsoft IT HerOlympics is een woordspeling op "Hero" en "Olympics". Het Engelse woord voor held is een interne kreet van Microsoft waarmee ze aangeven dat de mensen die aan Windows Server 2008 hebben meegewerkt "hero's" zijn.

Unisys is samen met HP goldsponsor van het evenement. Nog een technologiepartner van Microsoft's nieuwste versie server is Intel. De chipmaker heeft een stand op Microsoft IT HerOlympics, samen met HP.

Tijdens het de IT HerOlympics demonstreert Unisys op de stand het "World Record ETL Performance". Daarnaast presenteren Martijn Jongen, systems architect, en Jeroen van Weeren, .NET architect bij Unisys tijdens de lunchsessie. Henk van der Valk, performance architect van het Europese Unisys Performance Center verzorgt ook een presentatie.

De Microsoft IT HerOlympics is een exclusief evenement en vindt donderdag 6 maart plaats in het Nieuwegeins Business Center te Nieuwegein.
Meer informatie over het evenement.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2375866). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.