Managed hosting door True

LogicaCMG wijzigt naam in Logica

 

LogicaCMG maakt bekend dat alle bestaande bedrijfsnamen zijn samengevoegd tot één nieuw merk: Logica.

Samen met de bedrijfsonderdelen Edinfor, Unilog en WM-data vormt LogicaCMG voortaan één nieuw wereldwijd merk. De naamswijziging valt samen met de publicatie van de voorlopige jaarcijfers over 2007.

Andy Green, ceo van Logica: "De beslissing om naar één wereldwijd merk over te gaan is belangrijk nieuws voor onze klanten en de medewerkers van Logica. Onze lokale merken Edinfor, Unilog en WM-data hebben een uitstekende staat van dienst opgebouwd in hun eigen markten. Het blijft ons doel om klanten op lokaal niveau uitmuntende dienstverlening te bieden, terwijl gebruik wordt gemaakt van de kennis en de vaardigheden van een wereldwijd actieve organisatie met 39.000 medewerkers. Het Logica-merk staat voor hoge kwaliteit, toegewijde teams die dicht bij de klant staan en innovatieve diensten verlenen, daarbij ondersteund door de best beschikbare expertise en delivery."

In het nieuwe merk Logica komt de verbintenis naar voren tussen de kracht van de voormalige bedrijfsnamen en de schaalgrootte, de vaardigheden en het vermogen om grootschalige projecten aan te pakken en grote klanten te bedienen. Daarmee is het bedrijf beter in staat bedrijfsbrede diensten aan te bieden en in toenemende mate cross-selling-voordelen te boeken.

Logica maakt werk van de ambitie een geïntegreerde Europese ict-dienstverlener te zijn met een sterk internationaal netwerk. De per vandaag geldende naamswijziging onderstreept het streven om klanten waar ook ter wereld de best mogelijke service te verlenen op basis van één gezamenlijke stelsel van systemen, processen en waarden.

Deze ambitie wordt geïllustreerd door nieuwe Outsourcing Services-divisie. Deze divisie is verantwoordelijk voor outsourcingsdiensten vanaf het eerste klantcontact tot en met de daadwerkelijke uitvoering. Klanten kunnen daardoor rekenen op de meest efficiënte en kostenbesparende mix van onshore-, nearshore- en offshore-diensten. Voor deze divisie werken ongeveer 9000 medewerkers op locaties over de gehele wereld. Logica heeft delivery-vestigingen in India, de Filippijnen, Marokko, Brazilië, Tsjechië, Polen, Estland, Slowakije en Portugal.

Paul Schuyt, ceo Logica Nederland: "De naamswijziging is een voor de hand liggende stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. Na de succesvolle fusie van Logica en CMG is nu de integratie van Unilog en WM-data afgerond. Voortbordurend op successen van deze bedrijven vormt Logica nu een groter en sterker geheel waardoor wij beter zijn toegerust voor de toekomst. De klant zal hiervan profiteren door een betere dienstverlening."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2368112). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.