Managed hosting door True

Unit 4 Agresso ziet omzetgroei van 14 procent in 2007

 

Unit 4 Agresso realiseerde in 2007 een gezonde omzetgroei in lijn met de verwachtingen en een sterke groei van de winst per aandeel van 34 procent.

De omzet- en winstgroei werd breed gedragen. Naast goede prestaties van Agresso Business World in een groot aantal landen, droeg ook het
productenaanbod in de Benelux belangrijk bij. De voorgenomen acquisitie van het Britse Coda Plc, aangekondigd op 31 januari 2008, is de volgende grote stap in de uitvoering van de groeistrategie.
Met een autonome groei van 14% presteerde Unit 4 Agresso opnieuw beter dan de totale markt voor bedrijfssoftware. De totale omzet steeg, mede door volledige consolidatie van de in 2006 verworven Duitse en Spaanse activiteiten, van € 230,7 miljoen naar € 320,5 miljoen (+39%). Onder andere de grote vraag naar het internationale product Agresso Business World leidde tot een sterke autonome omzetgroei van circa 14%. In de eerste helft van het jaar werd de groei vooral gedreven door licentieverkopen, in de tweede helft van het jaar werd de focus gelegd op implementatie en het
afronden van deze projecten. De positieve keerzijde van deze ontwikkeling is dat de orderportefeuille aan het begin van een jaar nog nooit zo goed gevuld was.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2363942). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.