Managed hosting door True

F-16 specialist Frans Dijcks in dienst bij VisionWaves

 

VisionWaves, specialist op het gebied van strategie-implementatie, heeft Frans Dijcks aangesteld als Senior Advisor in de sector Aviation & Defence.

Dijcks (58) werkte hiervoor sinds 1970 op Vliegbasis Volkel, onder meer als Hoofd Gereedstelling en Onderhoud F-16 en Hoofd Operatie Centrum Logistiek F-16. Dijcks heeft ruime ervaring met het uitvoeren en voorbereiden van het verplaatsen van F-16's ten behoeve van Internationale Vredes Operaties en is in dit kader in 2006 twee keer uitgezonden geweest naar Afghanistan.

Bij VisionWaves is Dijcks verantwoordelijk voor de diverse projecten en adviestrajecten binnen Aviation & Defence. Hij gaat zijn ruime kennis en ervaring op dit gebied inzetten om bij te kunnen dragen aan de verdere nationale en internationale groei van het bedrijf.

"Ik was op zoek naar een plek waar ik mijn kennis en ervaring van de luchtvaartindustrie kon combineren met mijn bedrijfsgerichte instelling," zegt Dijcks. "Bij VisionWaves heb ik deze plek gevonden. Het is een dynamisch en mooi bedrijf met een succesvolle toekomst."

Ook Peter Scheltus, directeur van VisionWaves is blij met de indiensttreding van Dijcks. "Zijn kennis op het gebied van luchtvaart en F-16's is van onschatbare waarde voor ons bedrijf. Daarnaast passen zijn doorzettingsvermogen en analytisch vermogen goed binnen het team."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2357759). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.